Home Over ons Verhuur Activiteiten Info en  Contact Impressies
op de Kaag

De Stal op de Kaag - Julianalaan 13a, 2159 LB -  Kaag

op de Kaag Website Stal op de Kaag Over Ons Activiteiten Verhuur Contact Impressies Links & Partners Kaagervaaring Joannes de Doper Hoofddorp Boekwinkel Het Kruispunt Het Fundament Hoofddorp Bijbelse Tuin Hoofddorp Raad van Kerken

Hosted by Du-llens Websolutions  design by Gunthertjes


Home
Stal op de Kaag is een organistatie met een bestuur, stalmeesters, en vrijwilligers. Vanuit de christelijke traditie wil De Stal op de Kaag, mogelijkheden bieden voor bezinning en aandacht en ruimte creëren voor persoonlijke spiritualiteit en geloof. Het streven is mensen op deze plek te laten groeien in geloof, hoop en liefde. Het bezinningscentrum biedt hiervoor een wisselend aanbod van workshops en themabijeenkomsten. Bovendien stelt zij de ruimte in en om het bezinningscentrum beschikbaar voor mensen die zelf met een groep een activiteit willen organiseren. U kunt denken aan een bijeenkomst voor uw bedrijf, school, kerkbestuur, of kerkenraad. Maar ook aan een start of afsluiting van een bijbelgroep, een vormselgroep of een slotmiddag voor eerste communicantjes.

Initiatiefnemer van de Stal op de Kaag: Pastoor Kees van Lent. Kees is pastoor in de parochie van de H. Joannes de Doperkerk in Hoofddorp. De Bijbelse verhalen en de natuur zijn voor hem grote inspiratiebronnen. Het doet hem plezier als mensen zich thuisvoelen in de Stal.

Stalmeester: Adriaan Tieleman. Adriaan houdt van de Kaag en waardeert de schoonheid van het eiland. De rust en de stilte, de weidsheid van het water en weiland en de warme gezelligheid van de Stal wil hij graag met u delen zodat het dagelijkse bijzonder wordt!

Stalmeester: Bob Otto.  Bob is Adriaan zijn rechterhand. Hij is een graag geziene gastheer en woont op het eiland, dicht bij de Stal. Zo kan hij alles goed in de gaten houden en genieten van het Stalgebeuren.


Vrijwilligers
Voor het functioneren van ons bestaan zijn wij mede afhankelijk van vrijwilligers. Zij staan ons bij als gastheren en -vrouwen en verlenen assistentie bij tal van praktische zaken.

Bestuur
Jan Biemond
Pieter Posthuma
Ria Stolk

Jafet BV
over ons

Adriaan Tieleman

Kees van Lent

Bob Otto