Home Over ons Verhuur Activiteiten Info en  Contact Impressies
op de Kaag

De Stal op de Kaag - Julianalaan 13a, 2159 LB -  Kaag

op de Kaag Website Stal op de Kaag Over Ons Activiteiten Verhuur Contact Impressies Links & Partners Kaagervaaring Joannes de Doper Hoofddorp Boekwinkel Het Kruispunt Het Fundament Hoofddorp Bijbelse Tuin Hoofddorp Raad van Kerken

Hosted by Du-llens Websolutions  design by Gunthertjes


Home
Seizoen 2018-2019

Programma Stal september tot en met december 2018
 
Leeservaringen delen

Wat is er leuker dan een boek lezen en je ervaringen daarna delen met in een groep.
De eerste leeskring van het nieuwe seizoen wordt gehouden op dinsdag 11 september.
Dan bespreken we: Wees onzichtbaar van Murat Isik.
De volgende bijeenkomsten worden gehouden op: dinsdag 30 oktober,  maandag 17 december. De te lezen boeken kiezen we met elkaar.
 

 
Sterke vrouwen aan de waterkant

De vrouwen beelden aan de waterkant tegenover De Stal blijven inspireren. Tijdens een drietal bijeenkomsten duiken we in de achtergrond van deze Bijbelse vrouwen.
 
De eerste bijeenkomst is op woensdagmorgen 26 september, de begeleiding is in handen van Fieke Klaver en zij gaat met de aanwezigen in gesprek over Eva.
 
De tweede bijeenkomst is op woensdagmorgen 24 oktober, dan komen de maaksters van de beelden ons uitleg geven over het ontstaan en de betekenis van de beelden.
 
De derde bijeenkomst is op woensdagmorgen 21 november dan neemt Willemijn van der Meij ons mee in het verhaal van Debora.
 
 
Donderdagavond 25 oktober

Bijbels koken onder begeleiding van Adriaan en Willemijn.
 
Woensdagmorgen 7 november

Europa en de erfenis van de Sultan, door Rob Mascini.
Om de huidige politiek van Hongarije, Roemenië, Polen, en andere landen in oost Europa te kunnen begrijpen zullen we stil moeten staan bij de geschiedenis. Deze landen waren het slagveld waarop Europa streed tegen protestante Zweden, orthodoxe Russen en vooral de moslims van het Ottomaanse Rijk. Ik ben vaak voor mijn werk in het Oosten geweest. Ik ken de geschiedenis, de mensen en hun verhalen.


Winterconcert 18 november
Zondagmiddag is er en concert ten bate van Nieuw-Unicum in Zandvoort. Er is muziek van o.a. Mambo Choc, Danitsja Goossens, Debby Mol en Mignon Zwart o.b.g. van Pieter Posthuma.
De middag begint om 14:00. Entree: 15 euro inclusief een drankje.  Graag aanmelden via info@destalopdekaag.nl


Zondag 23 december
Kerstsamenzang
 
 activiteiten